Британският конгломерат от компании Virgin Group заделя 250 млн. долара

...
Британският конгломерат от компании Virgin Group заделя 250 млн. долара
Коментари Харесай

Ричард Брансън заделя 250 млн. долара за заплати на служителите си

Британският конгломерат от компании Virgin Group заделя 250 млн. $ за заплати на чиновниците си за идващите няколко месеца. Това разгласи притежателят Ричард Брансън.

Инвестицията ще облекчи всички над 70 хиляди чиновници на компанията, ситуирани в 35 страни по света. По думите на английския бизнесмен част от тях даже са поискали непринудено да вземат неплатен отпуск, с цел да лимитират финансовите усложнения на компанията поради ковид.

„ Всички са надълбоко наранени от пандемията по разнообразни способи... Авиолиниите ни трябваше да заземят съвсем всички свои самолети, круизите ни трябваше да бъдат анулирани, здравните ни клубове и хотели трябваше да затворят порти “, написа Брансън. „ Винаги сме поставяли чиновниците си преди всичко и постоянно ще го вършим в бъдеще. Аз съм оптимист. Вярвам в силата на отдадените хора, които работят дружно, с цел да преодоляват трудностите по пътя си “, добави още той.

В идващите няколко месеца следва да бъдат стартирани и стратегии за подкрепяне на служащите, техните фамилии и локалните общности в страните, в които Virgin Group оперира.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР