Британският композитор Джонатан Голдщайн и семейството му загинаха при самолетна

...
Британският композитор Джонатан Голдщайн и семейството му загинаха при самолетна
Коментари Харесай

Знаменит композитор и семейството му загинаха в самолетна катастрофа

Британският композитор Джонатан Голдщайн и фамилията му починаха при самолетна злополука в Швейцария, съобщи БГНЕС.
Джонатан Голдщайн, саксофонистката Хана Марчинович и седеммесечната им дъщеричка Саска са починали при злополука с частен аероплан в Алпите.
Голдщайн управлява компания, профилирана в основаването на музика за телевизионни реклами, както и композирането на музика филми и театрални постановки, заяви Агенция Франс Прес.
Самолетът е изхвърчал от Западна Швейцария, като е пътувал за Западна Италия, само че се е разрушил наоколо до границата.
Говорител на фамилията сподели: " Всички сме опустошени от новината за гибелта на Джонатан, Хана и Саска. Ние ги обичахме толкоз доста. Те бяха толкоз щастливи дружно и това е огромна загуба за нас. ”
Голдщайн стартира като музикален шеф и композитор за Royal Shakespeare Company и National Theatre, като работи върху продукции, в това число „ Отело ” с присъединяване на сър Иън МакКелън през 1989 година След като работи като композитор и оркестратор за филми, телевизия и реклама, той основава музикалната група „ Голдщайн “ през 2008 година Издава дебютния си типичен албум „ Циклорама “ през 2013 година
Започнато е следствие на повода за самолетната злополука.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР