Британският комик Рики Джървейс отново ще се разпише с постоянно

...
Британският комик Рики Джървейс отново ще се разпише с постоянно
Коментари Харесай

Рики Джървейс се връща като водещ на наградите Златен глобус

Британският комедиант Рики Джървейс още веднъж ще се разпише с непрекъснато наличие на сцената по време на идващите награди „ Златен глобус “. Това ще е петият път, в който артистът става водещ на церемонията, проведена от Асоциацията на задграничната преса в Съединени американски щати, като по този начин слага връх с най-дълга колаборация с организацията.

Джървейс беше абониран за „ ролята “ от 2010 до 2012 година в това число, след което се зарече, че повече няма да стъпи в залата, в която се раздават „ Златните глобуси “, или най-малко не като водещ. Уви, той прекрачи личната си дума и се върна още веднъж през 2016 година След това още веднъж даде сходен обет.

Направиха ми предложение, което не съумях да откажа. Но това в действителност е последният ми път като водещ, тъй че се обрисува занимателна вечер

намига Джървейс в този момент, на прага на 77-ото издание на церемонията, което ще се организира 5 януари в хотел „ Бевърли Хилтън “ в Ел Ей.

В причина за биполярната му връзка с Асоциацията на задграничната преса се трансфораха множеството му пиперливи закачки по адрес, както на номинираните артисти, режисьори и така нататък, по този начин и на самата организация. Нещо повече, през 2011 година самите членове на асоциацията признаха, че комикът е съумял да разгневи немалка част от тях. Въпреки това го извикаха за водещ и през 2012, 2016 и 2020 година

Ето и единствено част от най-запомнящите се смешки на Джървейс по време на четирите му участия като водещ на премиите „ Златен глобус “:

„ Златният глобус “, без да се обиждате, е изцяло ненужен. (2016)
Церемонията няма секция In Memoriam, с която да ви депресира. Затова пък президентът на Асоциацията ще каже няколко думи. (2016)

Вечерта ще бъде изпълнена с купони и тежко пиене. Или както Чарли (Шийн – б.а.) го назовава – закуска. (2011)

Имаше доста огромни филми, които не получиха даже номинация тази година. Нищо за „ Сексът и градът 2 “... Бях сигурен, че „ Златният глобус “ за образни резултати ще отиде при екипа, основал и направил въпреки всичко хубав постера на кино лентата. (2011)

Много от вас, в тази стая, го познавате най-добре от институции като Клиниката Бети Форд и окръжния затвор в Лос Анджелис. (по адрес на Робърт Дауни Джуниър, 2011)

Всичко тази година, наподобява, е триизмерно... с изключение на героите в „ Туристът “. (филм с присъединяване на Анджелина Джоли и Джони Деп, 2011)

„ Златните глобуси “ спрямо Оскарите са като Ким Кардашиян, съпоставена с Кейт Мидълтън – малко по-шумна, по-долнокачествена, по-пияна и по-лесно подкупна. (2012)

Салма Хайек и Антонио Бандерас са страхотни човеци. Те са извънредно надарени и евентуално доста забавни. За второто няма от кое място да знам, тъй като не мога да схвана и една ши*ана дума, която излиза от устата им. (2012)
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР