Британският колоездач Крис Фруум завърши на 10-о място в пробега

...
Британският колоездач Крис Фруум завърши на 10-о място в пробега
Коментари Харесай

Крис Фруум се завърна с 10-о място

Британският колоездач Крис Фруум приключи на 10-о място в пробега Рута дел Сол в Испания, а крайната победа беше за Тим Веленс от Белгия.

Състезанието в пет стадия в Южна Испания беше първо за Фруум, откакто той беше махленски с наднормени индикатори на субстанция по време на допинг-тест на Вуелтата предходната година. Четирикратният първенец от Тур дьо Франс отхвърля виновност, както и вероятно познание за приемане на неразрешена субстанция.

Той обаче ще би трябвало да изяснява пред Международния колоездачен съюз (ЮСИ) за какво в тестът му с урина, взета през септември 2017-а година, е намерено лекарството за астма салбутамол и то два пъти над допустимата норма.

Веленс, който кара за тима Лото-Соудал, отбрани лидерската си позиция, с която влезе в последния ден, когато беше и самостоятелното тичане по часовник. Друг белгиец- Вут Пулс, стана 2-и на 8 секунди след първенеца. Времето на Фруум е на 1 минута и 57 секунди от това на крайния победител.
About to head to Ruta del Sol.
I want to thank everyone for their support & patience over this difficult period. I am doing my utmost to ensure that things are resolved as speedily as possible.
Can’t wait to get this season started!! ‍ #64RdS pic.twitter.com/tcyNKUTOIj
— Chris Froome (@chrisfroome) February 13, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР