Британският канал Channel 4 ще разказва как руският президент Владимир

...
Британският канал Channel 4 ще разказва как руският президент Владимир
Коментари Харесай

Британски сериал ще разкаже как Путин "промени света"

Британският канал Channel 4 ще споделя по какъв начин съветският президент Владимир Путин е преобразил президентския пост на нуклеарна мощ, идвайки на поста с " шпионския си поминък ".

Документалният минисериал, който ще бъде основан от продуцентската къща Rogan Productions и излъчен от канала, е разказан в известието като най-хубавото пояснение " за властта на Путин и по какъв начин тя промени актуалния свят. " Ще се изледва по какъв начин " персоналният опит на Путин е повлиял на политиката му, по какъв начин модерна Русия е основана посредством остро възприятие на изменничество, горделивост и яд и по какъв начин полезностите на Путин бяха изнесени по света - от Крим до Солсбъри (и) Вашингтон. "

Не се прецизира по кое време се чака продукцията да е подготвена и да се появи на телевизионния екран. Съобщението обаче идва в годината, когато се означават две десетилетия, откогато Путин е във властта (16 август 1999), а по-късно - същият интервал от поемането на президентския пост (товасе случи на 31 декември 1999 г.).

Очаква се фотосите да са " в Русия, Америка, Европа и Англия ". Ще се употребяват " личните думи на Путин ", казани " от околните до него и най-засегнатите от дейностите му ". Това ще е " невиждано пътешестване в мозъка на този водач от 21 в. "

Преразказани са обособени моменти от историята на Путин, " мечтал да бъде разузнавач толкоз, че почукал на вратата на централата на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) с искане да се причисли, когато бил на 16. " Когато той, мистериозен, подъл и непредсказуем и " потопен в полезностите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) ", пристигна на власт, " Русия изглеждаше като страна в краен крах, само че към този момент не " - той " изиска да направи Русия велика още веднъж и да я препозиционира на международната сцена ", продължава известието. Изпълнителният продуцент Джеймс Роган е представен с думите: " За да се разбере какво се случва в света в този момент, би трябвало да бъде свестен Владимир Путин. "

През май Би Би Си разгласи шоу " Вечер с Владимир Путин " с водещ анимирана версия на съветския президент.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР