Британският изпълнител и автор на песни Ед Шийран заяви, че

...
Британският изпълнител и автор на песни Ед Шийран заяви, че
Коментари Харесай

Ед Шийран пуска шестия си студиен албум Subtract“ през май

Британският реализатор и създател на песни Ед Шийран съобщи, че идният му албум „ Subtract “ ще излезе на 5-и май, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

По думите на Шийран албумът е въодушевен от персоналните му прекарвания, свързани със „ боязън, меланхолия и безпокойствие “.

„ Работих по „ Subtract “ в продължение на десетилетие. Исках да направя идеалния акустичен албум – написах и записах стотици песни с ясната визия за резултата, който смятах, че би трябвало да се получи “, сподели Шийран в сряда.

„ Но при започване на 2022 година няколко случки трансформираха живота ми, психическото ми здраве и в последна сметка метода, по който гледах на музиката и на изкуството “, изясни 32-годишният артист.

„ В рамките на един месец бременната ми брачна половинка научи, че има израстък, а лекуване не беше допустимо до раждането.

Най-добрият ми другар Джамал, който е като брат за мен, умря ненадейно, а аз се озовах в съда, заставен да не отстъпвам честността и кариера си. Обзеха ме боязън, меланхолия и тревога “.

Носителят на награди „ Грами “ добави, че записването на албума е било лечебно, тъй като му е помогнало да се оправи с тези усеща.

„ Писах песните, без да мисля за крайния резултат – просто писах каквото ми пристигна. Отне ми малко повече от седмица, с цел да заменя основаното по време на оня десетилетен развой с най-задълбочените и най-мрачните си мисли “, сподели той.

Ед Шийран се ожени за брачната половинка си Чери Сийборн през 2019 година, а в този момент двойката има две деца.

Последният албум на английската звезда „ Equals “ излезе през 2021 година Над 150 милиона копия са продадени от всеки един от петте му албума до момента.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР