Британският и американската му съпруга призоваха американците да се регистрират

...
Британският и американската му съпруга призоваха американците да се регистрират
Коментари Харесай

Хари и Меган към американците: Гласувайте на най-важните избори за президент

Британският и американската му брачна половинка приканиха американците да се записват за присъединяване в идните избори за президент на Съединени американски щати и по този начин навлязоха в територия, в която английското кралско семейство обичайно не се намесва, заяви Ройтерс.

Във видеозапис за листата на стоте най-влиятелни персони в света за годината на американското списание "Тайм ", херцозите на Съсекс споделят, че всеки, който има опция, би трябвало да гласоподава, предава Българска телеграфна агенция.

и Меган живеят в Калифорния, откогато се отдръпнаха като високопоставени членове на английското кралско семейство в края на март.

"На всеки четири години ни споделят едно и също нещо - че това са най-важните избори в живота ни ", споделя Меган. "Но тази година в действителност е по този начин. Когато гласуваме, пускаме в деяние полезностите си, гласът ни се чува, той подсеща, че всеки от нас има значение, тъй като това е по този начин и всеки заслужава да бъде чут ".

Меган, която се омъжи за внука на кралица Елизабет Втора през 2018 година, подлага на критика президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския по време на акцията му през 2016 година, че е женомразец и разделя хората. По мотив нейните рецензии предходната година президентът Тръмп сподели: "Не знаех. Какво да кажа? Не знаех, че тя е гадна ".

Според неписаната английска конституция от кралското семейство се чака да бъде политически неутрално и да не гласоподава на избори. Кралицата, която е на 94 години, рядко се е намесвала по настоящи проблеми по време на 68-годишното си ръководство.

"На тези избори няма да мога да гласоподавам в Съединени американски щати, само че мнозина от вас несъмнено знаят, че не съм имал опция да гласоподавам и във Англия в никакъв случай ", споделя във видеото. "През ноември е витално значимо да се отхвърли езика на омразата, дезинформацията и негативизма онлайн ".

Макар да не пропагандира в интерес на съперника на Тръмп, кандидат-президента на Демократическата партия Джо Байдън, коментарът му провокира рецензии, че се меси в политиката.

"Напълно недопустимо за член на английското кралско семейство, какъвто е, да си вре носа в американската политика и да споделя напряко на американците да гласоподават против президента Тръмп ", написа в Туитър Пиърс Морган, някогашен водещ в Си Ен Ен, който сега води утринно предаване във Англия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР