Британският фондов пазар се изправя на крака. По-малко от година

...
Британският фондов пазар се изправя на крака. По-малко от година
Коментари Харесай

Лондон е напът да си върне короната като най-голям европейски фондов пазар

Британският фондов пазар се изправя на крайници. По-малко от година откакто загуби короната на най-големия пазар на акции в Европа, Лондон наподобява е подготвен да си я върне от Париж, защото ралито на френските първокласни акции загуби движение, написа.

Комбинираната основана на долари пазарна капитализация на първичните английски листвания в този момент възлиза на 2,90 трилиона $ по отношение на 2,93 трилиона $ във Франция, съгласно показател, формиран от Блумбърг. Разликата сред двете се стеснява устойчиво, основно заради спада на цената на Франция от миналогодишния връх от 3,5 трилиона $, защото икономическото закъснение на основния китайски пазар се задълбочава.

Междувременно Лондон вижда признаци на оптимистично въодушевление измежду вложителите за първи път от години, като стратезите на HSBC Holdings Plc, Barclays Plc и JPMorgan Chase & Co. предвиждат напредък за пазара, който понесе вреди от Брекзит. Това е забележителна смяна в тона спрямо предходната година, когато изследване на вложителите на Bank of America Corp (BofA) класира Обединеното кралство като най-нехаресвания пазар в международен мащаб.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР