Британският финтех Revolut стартира новата функционалност Donations“, която позволява на

...
Британският финтех Revolut стартира новата функционалност Donations“, която позволява на
Коментари Харесай

Revolut стартира функционалност за дарения

Британският финтех Revolut започва новата функционалност „ Donations “, която разрешава на потребителите да закръглят сметките от своите картови заплащания и закръгленото да подаряват на благотворителни организации. Потребителите ще могат да вършат дарения, без да им се начисляват такси и без да имат наложителен най-малко на дарената сума.
За разлика от доста обичайни банки и платежни компании, 100 % от сумата, дарена от клиентите, отива в определената благотворителна организация, като Revolut не начислява такси, с цел да бъде преведена сумата на организация
Няма най-малък предел за подаяние и функционалността може да се включва и изключва от потребителите когато и да е. Revolut улеснява процеса по регистрация и дава на потребителите още едно финтех решение в името на определена от тях благотворителна идея.

WWF, Save the Children и ILGA-Europe са първите три благотворителни организации, които ще бъдат част от програмата, с помощта на апела си към световната потребителска мрежа на Revolut. Докато партньорството с тях се развива, Revolut разгласи, че през годината ще прибавя и нови благотворителни компании към листата.
Ник Сторонски, създател и основен изпълнителен шеф на Revolut, сподели: „ Подкрепата за обществените дела е значима както за нас като бизнес, по този начин и за доста от нашите консуматори. Усложненият развой на регистрация и плашещи задължения могат да откажат доста хора от изработката на подаяние, тъй че искахме да изградим функционалност, която ще разреши да се поддържат положителни дела безпроблемно и несъмнено.“
„ Ние постоянно търсим нови и новаторски способи за реализиране на най-голямо влияние за децата, които се нуждаят най-вече. Заедно с Revolut ние ще повишим осведомеността и средствата за нашата избавителна работа, а в допълнение ще дадем на децата и платформа за шерване на техните истории. Можем да изградим по-добро бъдеще за децата на всички места по света “, сподели Джема Шерингтън, изпълнителен шеф по набиране на средства и маркетинг в „ Save the children “.

„ Ние сме първото потомство, което знае, че унищожава планетата и евентуално сме последните, които могат да създадат нещо по въпроса. Възможности като тази са от значително значение, в случай че желаеме да спрем и да обърнем упадъка на природата. Затова се радваме, че сме измежду трите благотворителни организации, които се възползват от „ Donations “ програмата на Revolut, с цел да насърчим потребителите да пазят местообитания и типове посредством дарения. С неспокойствие чакаме да вдъхновим милиони да се причислят към битката за нашата планета“, Наоми Хикс, шеф партньорства в WWF.

„ Сега е моментът да влагаме в трайна и действителна смяна в живота на хората. Затова сме разчувствани да си партнираме с Revolut, тъй като дружно можем да променим към по-добро живота на LGBT хората. Радваме се, че потребителите на Revolut могат да се възползват от модерно финансово решение, което улеснява процеса по дарения на средства“, показа Анна Шепърд, управител по набиране на средства в ILGA-Europe.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР