Британският финансов министър ще каже утре на депутатите, че перспективите

...
Британският финансов министър ще каже утре на депутатите, че перспективите
Коментари Харесай

Мрачни прогнози пред британската икономика

Британският финансов министър ще каже на следващия ден на депутатите, че вероятностите за стопанската система стават по-мрачни, защото от ден на ден и повече страни се сблъскват с по-строги ограничавания за битка с пандемията Covid-19.

Очаква се Риши Сунак да разгласи четвъртия си пакет за поддръжка на бизнеса след толкоз месеци на фона на възходящия напън върху държавното управление да помогне на тежко засегнатите компании в засегнатите от заключване райони.
 Англия постави Манчестър под обсада, локални водачи желаят финансова поддръжка
Англия постави Манчестър под обсада, локални водачи желаят финансова поддръжка

По новата 3-степенна канара

Той преглежда редица благоприятни условия за даване на спомагателна помощ, откакто става все по-слаб за вероятностите за работни места през идващите месеци .

Министрите са изключително загрижени от хотелиерството в Лондон, което съставлява съвсем една четвърт от стопанската система на Обединеното кралство и сега е на равнище 2, само че няма да желае да бъде считано за облагодетелстващо столицата в миг, когато възприятията на север-юг в Англия са вървят високо.
 Moody's намали кредитния рейтинг на Англия
Moody`s намали кредитния рейтинг на Англия

Комплекс от фактори с отрицателно въздействие...

Призивите към Сунак да ускори поддръжката за бизнеса се ускориха, макар формалните данни, показващи, че Англия е взела повече заеми през първите шест месеца на настоящата финансова година, в сравнение с през най-лошата година от банковата рецесия в края на 2000-те.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР