Британският финансов министър Филип Хамънд ще подаде оставка ако Борис

...
Британският финансов министър Филип Хамънд ще подаде оставка ако Борис
Коментари Харесай

Британският финансов министър заплаши с оставка, ако Борис Джонсън стане премиер

Британският финансов министър Филип Хамънд ще подаде оставка в случай че Борис Джонсън стане министър председател на страната, написа Би Би Си, представена от Блиц.

``
реклама

Хамънд изясни, че проектите на Джонсън Англия да напусне Европейски Съюз, не съответстват с неговите. На въпроса дали счита, че през идната седмица ще бъде уволнен, специалистът уточни, че още в сряда ще подаде оставка.

Пред английската медия министърът акцентира, че идващият министър-председател и новият финансов министър би трябвало да имат сходни визии за брекзит.

Според него обстановка, в която външният министър Джереми Хънт стане министър председател, ще е по-сложна от тази при някогашния кмет на Лондон.

" Ако Борис Джонсън стане министър председател, доколкото разбирам, изискванията с цел да послужвам в неговото държавно управление ще включват приемането на овакантяване на Европейски Съюз без съглашение на 31 октомври. Това не е нещо, което мога да приема ", добави министърът на финансите

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР