Британският финансов министър Филип Хамънд ще подаде оставка ако Борис

...
Британският финансов министър Филип Хамънд ще подаде оставка ако Борис
Коментари Харесай

Британският финансов министър ще подаде оставка ако Борис Джонсън стане премиер

Британският финансов министър Филип Хамънд ще подаде оставка в случай че Борис Джонсън стане министър председател на страната, написа Би Би Си.

Хамънд изясни, че проектите на Джонсън Англия да напусне Европейски Съюз, не съответстват с неговите. На въпроса дали счита, че през идната седмица ще бъде уволнен, специалистът уточни, че още в сряда ще подаде оставка.
Кандидатите за английски министър председател влязоха в яростен спор за брекзит Борис Джонсън разгласи, че излизането на Англия от Европейски Съюз е въпрос на "победа или гибел "
Пред английската медия министърът акцентира, че идващият министър-председател и новият финансов министър би трябвало да имат сходни визии за брекзит.

Според него обстановка, в която външният министър Джереми Хънт стане министър председател, ще е по-сложна от тази при някогашния кмет на Лондон.
Британският дипломат в Съединени американски щати подаде оставка поради абсурда с изтеклите имейли Сър Ким Дарък уточни, че към този момент не може да извършва пълноценно служебните си отговорности
" Ако Борис Джонсън стане министър председател, доколкото разбирам, изискванията с цел да послужвам в неговото държавно управление ще включват приемането на овакантяване на Европейски Съюз без съглашение на 31 октомври. Това не е нещо, което мога да приема ", добави министърът на финансите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР