Британският филмов режисьор Армандо Янучи бе наречен "Подчовек" от внук

...
Британският филмов режисьор Армандо Янучи бе наречен "Подчовек" от внук
Коментари Харесай

Правнук на Сталин заклейми автора на британския филм за дядо си с нацистки термин

Британският кино режисьор Армандо Янучи бе наименуван "Подчовек " от внук на Йосиф Сталин, съобщи РИА Новости.

Наследникът на индивида, управлявал Съюз на съветските социалистически републики от 1924 до 1953 година, Яков Джугашвили разяснява лентата "Смъртта на Сталин ", която бе неразрешена за показ в Русия. "Този филм не съм го гледал и нямам такова желание. Хора, като Янучи, за мен не са създатели. Такива хора аз ги считам за подчовеци ", съобщи грузинският художник.

"Подчовек " е бил необятно употребен от нацистите термин. С него в Третия райх са били обозначавани евреите, ромите, хомосексуалистите и елементарни съперници на Адолф Хитлер.

"Смъртта на Сталин " бе спрян преди дни от федералното министерство на културата. Днес представителят на съветския президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила – Дмитрий Песков - през днешния ден съобщи, че решението на ведомството не е цензура.

В сряда възбраната на кино лентата бе утвърдена и от сина на политика, разкрил закононарушенията на диктатора Никита Хрушчов – Сергей Хрушчов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР