Британският електронен вестник Индипендънт се спира на резултатите от 6-месечното

...
Британският електронен вестник Индипендънт се спира на резултатите от 6-месечното
Коментари Харесай

Резултатите от 6-месечното управление на президента Тръмп

Британският електронен вестник " Индипендънт " се стопира на резултатите от 6-месечното ръководство на президента Тръмп, като показва, че той се е опитал да прокара всичките си хрумвания, само че се е оказало, че той надалеч не е водещ специалист по покупко-продажбите и компромисите, за какъвто се е представял. За да остане на власт, той ще би трябвало да се концентрира върху проблеми, които не провокират такива остри разногласия в Конгреса, и да стартира да приказва по друг метод пред обществеността, акцентира вестникът, представен от ДАРИК.

Анкетите сочат, че Тръмп е най-непопулярният титуляр в Белия дом в модерната политическа ера и президентството му се намира в повратна и извънредно несигурна точка, отбелязва " Индипендънт ". Той реализира доста малко от обещаното по време на предизборната акция и рейтингите му се двоумят към и под 40 %. Той нямаше даже меден месец след януари, когато встъпи в служба, макар че неговата Републиканска партия удържа крупни изборни победи, обезпечили й болшинства в двете камари на Конгреса. Една от последните анкети сочи, че импийчмънт на Тръмп в този момент желаят повече хора, в сравнение с бе казусът с Ричард Никсън при започване на абсурда Уотъргейт.

Независимо дали Тръмп ще избегне импийчмънт или ще подаде оставка в идните години, без значение дали неговото президентство в последна сметка ще бъде оценено като сполучливо - а най-вероятно, най-малко от настояща позиция, то ще бъде неуспех, всичко в последна сметка ще зависи от умеенето му да даде в този момент нов подтик на своята администрация и да се опита да следва една сполучлива стратегия за ръководство, написа вестникът.

Тръмп към момента има време да обърне хода на нещата в своето президентство, макар редуващите се неудачи. При едно ловко ръководство, неговият пост предлага капацитет за национално обновяване и единение в сериозни времена, и това остава правилно и през днешния ден, макар тежкия политически багаж, който той носи. Ключовият тест ще бъде дали той ще успее да се сработи по-ефективно с сътрудниците си в Конгреса и да образува многогодишна стратегия за ръководство, която да сплоти страната, вместо да продължи да я разделя, заключава " Индипендънт ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР