Британският диетолог Майкъл Мозли посочва няколко прости правила за контролиране

...
Британският диетолог Майкъл Мозли посочва няколко прости правила за контролиране
Коментари Харесай

Следвайте тези простички правила за красива фигура

Британският диетолог Майкъл Мозли показва няколко елементарни правила за управление на тежестта и поддържане на здравословен метод на живот.

Според Мозли диетите са сложни, само че още по-трудно е да се поддържа мечтаното тегло в дълготраен проект.

" Само един от всеки пет души е в положение да поддържа мечтаното тегло за дълго време ", означи той.

Лекарят поучава да се трансформират употребяваните калории. Правилно е да се дефинира нормата за всеки поотделно, като се вземат поради възрастта, тежестта, пола и размера на мускулната маса на човек.

" Най-важният индикатор е главният метаболизъм. Може да се употребява за установяване на броя на калориите, които изгаряте, когато седите и не вършиме нищо ", споделя Мозли.

За да поддържате добра форма и да водите здравословен метод на живот е значимо да не забравяте за физическата интензивност. Често е мъчно за хората да спортуват постоянно, само че той поучава да си вземете отмора и да се раздвижвате най-малко пет минути на всеки половин час, с цел да поддържате фигурата си. Според него дребните разходки през целия ден са по-добри, в сравнение с да се пробвате да извървите 10 хиляди крачки едновременно.

Диетологът предлага постоянно да се претегляте и да мерите размера на тялото си със сантиметър, само че не прекомерно постоянно, с цел да не станете подвластни от това.

Мозли предлага да изхвърлите нездравословните храни от шкафовете и да ги замените със здравословни, с цел да не се изкушавате. За дългото пътешестване до тялото на фантазиите той предлага да привлечете и съидейници, предава " Дарикнюз ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР