Британският депутат Доминик Грийв от управляващата Консервативна партия, който стана

...
Британският депутат Доминик Грийв от управляващата Консервативна партия, който стана
Коментари Харесай

Британски депутат със смъртни заплахи заради Брекзит

Британският народен представител Доминик Грийв от ръководещата Консервативна партия, който стана причина за унизителното проваляне на английската премиерка Тереза Мей при разискването в Народното събрание на законопроект за Брекзита, е получил смъртни закани, съобщи Франс прес, като цитира в. "Гардиън ".

В сряда вечерта 11 депутати от Консервативната партия, водени от Доминик Грийв, гласоподаваха дружно с лейбъристката съпротива за приемане на корекция, която планува окончателното съглашение за овакантяване на Европейски Съюз да бъде утвърдено с обвързващ избор на Народното събрание.

Решението провокира недоволството на някои поддръжници на твърдия Брекзит, а Грийв е получил закани със гибел.

"Това, което ме тормози, е че атмосферата е толкоз напрегната, че кара хората да не слушат защо става дума в дебата ", декларира той пред вестника и показва страдание, че "някои хора употребяват думи, които от време на време включват смъртни закани ".

В сходна обстановка слагането на всевъзможни въпроси по отношение на Брекзита се възприема като опит за бойкот, добави консерваторът.

Той порица и метода на отразяване на вота от таблоида "Дейли мейл ", който съгласно него рискува да ускори напрежението.

Ден след гласуването вестникът разгласява фотоси на 11-те депутати с надпис "гордеете ли се със себе си? ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР