Британският чернокож актьор Лени Хенри ще играе хобит в предстоящия

...
Британският чернокож актьор Лени Хенри ще играе хобит в предстоящия
Коментари Харесай

Чернокож хобит ще се появи в сериала Властелинът на пръстените

Британският негър артист Лени Хенри ще играе хобит в идния сериал „ Властелинът на пръстените “, продуциран от Amazon. За идната роля описа самият артист в радиоефира на Би Би Си.

Така, за първи път в поредност от творби, основани на творбите наТолкин ще се появи негър хобит. „ Аз съм черен хобит, това е ужасно “, съобщи Хенри. В изявлението си той споделя още, че поредицата „ Властелинът на пръстените “ е огромен план, в който вземат участие огромен брой експерти.
 Как пътуват хобитите из Средната земя (видео) Как пътуват хобитите из Средната земя (видео)
Сещате ли се за скучните клипчета с правила за сигурност, които пускат в самолетите? Е, новозеландският транспортьор Air New Zealand над...

Авторите на сериала загатват, че в бъдещата поредност чернокожи хобити ще се появят като коренното население на страната Шир. Според Хенри екранизирането на целия сюжет на новия сериал може да отнеме 10 години, тъй като е основан на „ Силмарилион “ - предистория на „ Властелинът на пръстените “ и творба с доста събития.

Премиерата на първия епизод от сериала, основан на епичния разказ на Толкин и филмовата трилогия на Питър Джаксън „ Властелинът на пръстените “ е планувана за 2 септември, 2022 година А почитателите към този момент насочат рекомендации към основателите да заобикалят препратки към настоящи политически трендове.

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР