Британският бранд Betway е едно от новите попълнения сред хазартните

...
Британският бранд Betway е едно от новите попълнения сред хазартните
Коментари Харесай

Рафаел Надал е фаворитът на Betway за спечелване на “Ролан Гарос”

Британският бранд Betway е едно от новите попълнения измежду хазартните оператори, функциониращи в България. Компанията има богат опит на задграничните пазари, а в този момент за първи път ще направи опит да се наложи у нас.

Един от главните акценти на услугата са спортните залози. Феновете на тениса могат да бъдат спокойни, тъй като операторът предлага задоволително разнообразни разновидности за залози при този спорт. Включително и дълготраен подобен за краен победител при мъжете на идното Открито състезание на Франция през май.

Рафаел Надал е любимецът на Betway в Париж

Далеч не е изненадващо, че рекордьорът по брой трофеи от Големия шлем Рафаел Надал е любимецът на букмейкъра за продобиване на Купата на мускетарите. Той е най-успешният състезател в цялата история на шампионата, като е печелил конкуренцията цели 13 пъти. Никой различен даже не се приближава до това достижение.

В началото на годината Надал победи в Австралия и се трансформира в тенисистът с най-вече титли в историята на Големия шлем. Betway прави оценка възможностите му за победа в Париж с коефициент 2,10. Матадора продължава да потвърждава, че към момента може да играе на най-високо равнище, макар по-напредналата си възраст. Испанецът се научи да разпределя силите си и към този момент деликатно избира на кои шампионати да взе участие. Това му оказва помощ да е в оптимална форма, когато излезе на корта.

Способен ли е Джокович да подхлъзне огромния любимец?

Поне съгласно коефициентите на Betway, незабавно след Матадора се подрежда международният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович. Сърбинът скандално пропусна “Аустрейлиън Оупън” поради отхвърли си да се имунизира против COVID-19, само че в този момент е твърдо решен да подсети за себе си и да покаже за какво към момента оглавява международната класация.

До този миг Джокера е печелил “Ролан Гарос” единствено два пъти в кариерата си - през 2016 и 2021 година. Джокович обаче е стимулиран да настигне Надал и по индикатора за брой извоювани трофеи от Шлема - сега той има 20 против 21 за испанеца. Ако Джокович е в оптимална форма, той е съвсем несломим на корта, без значение от настилката. Betway прави оценка възможностите му в Париж на 3,25.

Стефанос Циципас - скритият любимец?

Betway дефинира първата ракета на Гърция Стефанос Циципас като трети любимец за продобиване на Купата на мускетарите. В момента 23-годишният Циципас е не просто №3 в света, само че и миналогодишен финалист на “Ролан Гарос”. Тогава той направи страховит рейд до финала, само че отстъпи в трагичен мач против. Циципас започва вихрено и завоюва първите два сета против Джокера и към този момент предвкусваше първа купа от Големия шлем, само че сърбинът сподели страхотния си темперамент и реализира цялостен поврат в срещата. Може ли обаче в този момент Циципас да стигне до края? Betway прави оценка възможностите му с коефициент 5,00.

Внимавайте с Доминик Тийм

Ако сте решили да залагате на краен победител на “Ролан Гарос”, не подценявайте и австрийската звезда Доминик Тийм. Той е достигал два пъти финала в Париж до този миг - през 2018 и 2019 година. Това удостоверява, че той играе сполучливо във френската столица, само че към този момент все нещо не му доближава за трофея. Betway счита, че сега възможностите му се мерят с коефициент 7,00.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР