Британският боксьор в тежка категория Дилиан Уайт (21-1) ще се

...
Британският боксьор в тежка категория Дилиан Уайт (21-1) ще се
Коментари Харесай

Дилиан Уайт е бесен след расисткия коментар на Лукас Браун

Британският боксьор в тежка категория Дилиан Уайт (21-1) ще се изправи против непобедения австралиец Лукас Браун (25-0) на 24 март в "О2 Арена ", Лондон. През последната седмица двамата бойци си размениха много обиди в обществените мрежи, само че Уайт е сърдит от последния коментар на Браун, който счита за расистки.

"Той ме назова орангутан в Туитър и ще си заплати за това. Няма да играя тази расистка игра, само че в случай че желаете да се държите по подобен метод, тогава ще ви отговоря уместно. Ако си отпадък и аз ще се отнасям към теб като с отпадък ", съобщи Уайт.

Уайт вижда Браун като просто един хулиган и желае да постави да нанесе първа загуба в неговата кариера.

"Браун е един махленски хулиган. Поставям на място такива хора през целия си живот. Можете да го разберете, че е подобен от метода, по който върви и приказва. Очаквам той да се опита да си играе с мен. Побойниците знаят единствено един метод към това да тормозят някой, само че от време на време се натъкват на хора, които отхвърлят да бъдат унизени. Браун ще заспи. Той ще наподобява като човек, който е взел прекомерно доста приспивателни ", добави британецът.

Уайт се надява, че тази борба ще бъде избрана като елиминатуарна за купата на Световния боксов съвет (WBC), където първенец е Дионтей Уайлдър.

"Досега съм бил доста толерантен и пореден. Това в този момент е моят късмет. Тази борба би трябвало да бъде елиминатуарна за опцията да се удрям за международната купа на WBC против Дионтей Уайлдър ", приключи Уайт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР