Британският боксьор Тайсън Фюри направи впечатляващ и доста скъп дебют

...
Британският боксьор Тайсън Фюри направи впечатляващ и доста скъп дебют
Коментари Харесай

Тайсън Фюри прибра 15 млн. долара за дебюта си в кеча

Британският боксьор Тайсън Фюри направи впечатляващ и много безценен дебют на кеч кръга. Бившият международен първенец в тежка категория победи Броун Строуман в първия си мач в шоуто, което има голяма известност оттатък Океана.

Освен ефикасната победа на Фюри, впечатляващ е и хонорарът му за присъединяване. Според " Дейли Мейл " той е прибрал в касата си 15 млн. $, с цел да се появи на кръга.

Снимка: Reuters

Това е най-доходоносната победа на британеца, който към момента няма загуба на професионалния боксов кръг след 30 мача (29 победи и 1 равенство). Всъщност в цялата си боксова кариера той е проработил 30 млн. $ по публични данни.

Дебюта си Фюри направи в Саудитска Арабия, а неговият мач беше една от основните атракции на вечерта. Той излезе в обичайната локална дреха и под съпровода на фойерверки и оглушителни овации. Противникът му не оказа необикновен отпор и беше туширан без особени проблеми за британеца.

Снимка: Reuters

Фюри има още едно уговорено появяване на кеч кръга в околните дни, а по-късно най-вероятно ще се насочи към подготовката за идния му боксов мач. През 2020 година той би трябвало да се изправи в реванш против Дионтей Уайлдър.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР