Британският боксьор Антъни Джошуа коментира победата си над Карлос Такам,

...
Британският боксьор Антъни Джошуа коментира победата си над Карлос Такам,
Коментари Харесай

Джошуа след победата: Уплаших се във втория рунд, феновете искаха Такам в безсъзнание

Британският боксьор Антъни Джошуа разяснява успеха си над Карлос Такам, с която отбрани международните си трофеи в свръхтежката категория на професионалния бокс. Феновете обаче не останаха удовлетворени от решението на съдията Фил Едуардс да приключи мача в десетия рунд. По това време Джошуа имаше цялостно превъзходство в мача, само че Такам стоеше на краката си.

“Беше хубава борба, до момента в който съдията не реши да я спре. Нямам работа да разясня съдийските решения, моята работа е против противника ми. Нямам въздействие върху решенията. Разберете, че не излизам на кръга, с цел да ми даде съдията победа с такова решение - излизам на кръга за борба, за нокаут, а и сигурно почитателите желаеха да видят Такам в безсъзнание, такова решение не ми би трябвало ”, съобщи Джошуа.

„ Уплаших се във втория рунд, когато той ме удари с глава в носа, тъй като можеше да има строшаване. Представете си каква покруса можеше да се случи, в случай че не можех да вдишвам и изгубех самодейността?! Трябва да поддържаш надзор в такива обстановки. Когато се залагат трофеи, имам отговорности като първенец “, добави английският боксьор.

„ Първо ще отида на експерт, с цел да види какво се случи с носа. Искам добре да оздравее. Желанието ми е да продължа да се удрям във Англия. Било то в Лондон, Кардиф, Шотландия или Ирландия. Такам влизаше малко като Ивендър Холифийлд – с главата напред. Не трябваше да демонстрирам уязвимост, тъй като реферът можеше да приключи дуела, “ призна Антъни Джошуа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР