Британският боксьор Амир Хан използва профилите си в социалните мрежи,

...
Британският боксьор Амир Хан използва профилите си в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Амир Хан с шокиращо твърдение: Създадоха COVID-19 умишлено!

Британският боксьор Амир Хан употребява профилите си в обществените мрежи, с цел да направи стряскащо изказване във връзка пандемията от COVID-19, която до този миг нанесе фрапиращи загуби на редица промишлености в международен мащаб, в това число и спорта.

Според именития играч, болестта с ковид е изкуствено основана и е вследствие на строящата се в международен мащаб мрежа 5G. В последно време не са малко хората, които поддържат сходна доктрина.

В серия от къси видеа в Instagram, Амир Хан твърди, че иврусът е основан от държавните управления за да бъде следена популацията в света.

„ Не мисля, че всичко това идва от Китай. Това е чиста неистина, наистина”, споделя Хан. „ Казват, че хората са яли прилепи и змии. Какви са тези нелепости? Вярвате ли им? Аз не! Коронавирусът това, коронавирусът онова… несъмнено към този момент ви е пуснало от това, както и на мен. Мислите ли, че всичко това има нещо общо с построяването на кулите за 5G? Вирусът е основан от човек. Направен е с причина – до момента в който те тестват 5G”, споделя още именитият боксьор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР