Британският боксов промоутър Еди Хърн заяви, че ще награди служителите

...
Британският боксов промоутър Еди Хърн заяви, че ще награди служителите
Коментари Харесай

Еди Хърн с голям жест за мача Пулев-Джошуа

Британският боксов промоутър Еди Хърн съобщи, че ще награди чиновниците на Националната здравна работа, които се борят с пандемията породена от ковид, с безвъзмездни билети за всичките му огромни събития за една година, откакто светът на спорта се възобнови.

Агентът на Антъни Джошуа ще подари по 200 билета на театър. Това ще включи и дуелът сред британецът и Кубрат Пулев за конфликта за купата в IBF, както и този сред Дерек Чисора и Александър Усик.

„ Мислехме за това по какъв начин да изкажем благодарността си към невероятните служащи на НЗС, които безкористно помогнаха на всички в тази рецесия породена от COVID-19. Те бяха невероятни и от наша страна в Matchroom Boxing разгласяваме нова скица за това, когато се върнем към организирането на боксовите спектакли, където ще раздадем по 200 билета на служащите от НЗС. Надяваме се това да се случи още това лято “, сподели Хърн.

„ Не можем да благодарим задоволително за цялата им поддръжка. Работещите в НЗС, вие сте невероятни и сте гордостта на нашата страна. Бъдете всички добре, останете в сигурност, останете у дома и ще преодолеем това скоро “, добави още той.

Although we can never repay the incredible NHS staff for what they are doing for our Country right now,when we are back up and running we will be donating 200 tickets to every Saturday Fight Night and PPV event for the following 12 months for NHS Workers across the U.K #nhsheroes pic.twitter.com/onQ8p3nTCd
— Eddie Hearn (@EddieHearn) March 28, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР