Британският авиопревозвач Бритиш Еъруейз (British Airways), който е на червено

...
Британският авиопревозвач Бритиш Еъруейз (British Airways), който е на червено
Коментари Харесай

Бритиш Еъруейз разпродава посуда, одеала и колички за сервиране

Британският авиопревозвач " Бритиш Еъруейз " (British Airways), който е на алено поради пандемията от ковид, разгласи в понеделник онлайн ликвидация на принадлежности за хранене и сервиране, употребявани в самолетите му, както и предмети от към този момент спрения от придвижване именит " Боинг 747 " (Boeing 747), съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Чаши за шампанско и посуда, употребявани в първа класа, пантофи и даже одеала са измежду предметите, които искащите могат да закупят, с цел да " пресъздадат вкъщи си вълшебното прекарване от полета ", показва компанията.

Колекционерите могат да се снабдят и с редица предмети от " Боинг 747 ", да вземем за пример колички за сервиране.

За да усъвършенства финансите си, които се сринаха поради здравната рецесия, авиопревозвачът по-рано тази година реши да продаде предмети на изкуството от залите си.

Авиационната група " Ай Ей Джи " (IAG), която е притежател на " Бритиш Еъруейз ", регистрира загуби за общо 5.6 милиарда евро от началото на на годината, в това число 1.76 милиарда евро през третото тримесечие. За да се оправи с рецесията, групата стартира огромно преструктуриране, в това число редуциране на 13 000 работни места. Тя понижи и финансовите си разноски, най-много като отсрочи за 2022 година приемането на 68 нови самолета и реши да спре от придвижване известния като " Джъмбо джет " " Боинг 747 " по-рано от плануваното.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР