Британският актьор Роуан Аткинсън, известен както с комедийния си талант,

...
Британският актьор Роуан Аткинсън, известен както с комедийния си талант,
Коментари Харесай

Мистър Бийн продава Чочонето си

Британският артист Роуан Аткинсън, прочут както с комедийния си гений, по този начин и със пристрастеността си по колите, продава две коли от сбирката си. На търга Race Retro Classic Car Sale, проведен от Silverstone Auctions, ще бъдат препоръчани Mercedes-Benz 500E и Lancia Thema 8:32.



Аткинсън купува "Чочонето " през 2015 година от носталгия по първия 500E, който има през 90-те години на предишния век. Комикът избира колата поради текстилната тапицерия, която избира пред кожената.



Сребристият Benz е навъртял единствено 80 500 км и се намира в чудесна форма, защото Аткинсън се е грижил самичък за него. Има цялостна сервизна история, изрядна документи, аварийни ключове и така нататък



Мистър Бийн е поддържал персонално в продължение на 7 години и виненочервената Lancia Thema 8:32 от 1989 година Актьорът е вложил €22 000 в реставрацията на италианския суперседан с мотор от Ferrari.

Аукционът, на който ще бъдат препоръчани двата автомобила, ще се състои на 24 и 25 февруари в Стоунлий Парк, Ковънтри. Търгът е от вида 'No Reserve', което значи, че колите ще бъдат продадени без значение от цената, до която доближат наддаванията, без изискван от продавача най-малко.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР