Британският актьор Робърт Патинсън призна в The Jimmy Kimmel Show,

...
Британският актьор Робърт Патинсън призна в The Jimmy Kimmel Show,
Коментари Харесай

Робърт Патинсън очаква с ужас да се види като Батман

Британският артист Робърт Патинсън призна в The Jimmy Kimmel Show, че е доста обезпокоен преди излизането на кино лентата на режисьора Мат Рийвс " Батман ". „ Аз съм безусловно ужасяващ.  Отдавна не съм се страхувал толкоз доста да виждам филм. “, сподели 35-годишният реализатор на ролята. Обкръжението на Патинсън се е пробвало да го утеши, че даже и да се окаже най-лошият Батман,  той ще си остане част от величествен франчайз. 

Патинсън назова героя си " цялостен урод ". Актьорът добави, че в този воин има голяма контузия от детството и той си е построил комплициран психически механизъм, с цел да се оправя с последствията. 

Звездата от " Здрач " и " Фарът "  разказа пред Джими Кимъл по какъв начин решил да се яви на прослушването облечен като Батман и отишъл в складовете на " Уорнър ". Там костюмите на предходните шест Батмана се били извадени от дребна пещера (!) от асистент-гардеробиер, облечен като Робин (!!) и той ги пробвал един по един. Историята най-вероятно е измислена, Майкъл Кийтън е 8 см по-нисък, а Бен Афлек — 8 см по-висок от 185-сантиметровия Патинсън, няма потребност да им опитва костюмите. Но артистът сега е в рекламно турне по медиите и прави каквото може, с цел да усили интереса към новия си филм.

The Batman на режисьора Мат Рийвс демонстрира маскирания супергерой през втората му година на битка с престъпността, до момента в който разкрива корупция в Готъм сити, обвързвана със личното му семейство, и преследва сериен палач. Зои Кравиц играе Жената-котка, а Колин Фарел се трансформира в Пингвина.

" Батман "  тръгва по българските и международните екрани от 4 март 2022 г.  
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР