Британският актьор Крисчън Бейл ядоса дъщерята на американския политик и

...
Британският актьор Крисчън Бейл ядоса дъщерята на американския политик и
Коментари Харесай

Крисчън Бейл ядоса дъщерята на Дик Чейни с речта си на “Златните глобуси”

Британският артист Крисчън Бейл ядоса дъщерята на американския политик и предприемач Дик Чейни с речта си на “Златните глобуси”. На церемонията Бейл беше отличен в категорията “Най-добра мъжка роля в комедия или мюзикъл” точно за облика на Дик Чейни в новия филм “Вице”.
Вечерта на изненадите – кой сграбчи “Златен глобус ” Големият победител е филм с българско присъединяване, а "Роди се звезда " се прибра единствено с една премия
По време на речта си артистът се майтапеше, че режисьора на кино лентата търсел артист, който нямал никаква каризма да изиграе ролята и се обърнал към него. Към края на речта си Бейл сподели “Искам да благодаря на Сатаната, че ми даде ентусиазъм по какъв начин да изиграя тази роля” и точно тези думи ядосаха републиканския конгресмен Лиз Чейни.

В “Туитър” тя разгласява публикация от 2008 година, съгласно която Бейл е бил задържан за нахлуване над майка си и сестра си.

“Вероятно Сатаната го е въодушевила и за това”, написа Лиз Чейни онлайн.

Satan probably inspired him to do this, too. Christian Bale arrested for 'assault on mother and sister'| The Independent. https://t.co/kesnNno9Zv
— Liz Cheney (@Liz_Cheney) January 7, 2019
Според материала от 2008 година нападението е станало в хотелска стая в Лондон, само че тогава Бейл отхвърля обвиняванията. Британските прокурори по-късно обявиха, че няма задоволително доказателства с цел да обвинят артиста.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР