Британският актьор и носител на Оскар Колин Фърт е поредният

...
Британският актьор и носител на Оскар Колин Фърт е поредният
Коментари Харесай

И Колин Фърт обърна гръб на Уди Алън

Британският артист и притежател на Оскар Колин Фърт е следващият представител на киноиндустрията, разграничил се от режисьора Уди Алън, заяви Контактмюзик.

На фона на разразилия се секс скандал в Холивуд, белязал редица авторитетни мъже, публичното внимание се насочи и към 82-годишния Алън, упрекнат от осиновената си щерка Дилън Фароу, че е упражнявал полов тормоз, когато е била малолетна.

Ден по-рано 32-годишната Фароу даде първото си телевизионно изявление по скандалната тематика, в което настоя, че споделя истината.
Миналата седмица младият артист Тимъти Шаламе, който с ролята си в гей драмата " Призови ме с твоето име " има сериозен късмет за оскарова популярност, оповести, че ще подари за щедрост хонорара си от кино лентата " Дъждовен ден в Ню Йорк " на Уди Алън. 22-годишният Шаламе съобщи, че не желае да се " възползва " от взаимната си работа с режисьора.
Сега същото е декларирал и Колин Фърт, който се е снимал във кино лентата " Магия на лунна светлина " (2014) на Уди Алън. Миналата година Фърт се разгласи обществено и против продуцента Харви Уайнстийн, упрекнат в полови похищения от десетки дами.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР