Британският актьор и бивш боксьор Брадли Уелш, известен от филма

...
Британският актьор и бивш боксьор Брадли Уелш, известен от филма
Коментари Харесай

Застреляха актьора от „Трейнспотинг 2“ Брадли Уелш

Британският артист и някогашен боксьор Брадли Уелш, прочут от кино лентата "Трейнспотинг 2 ", почина на 42 години, откакто беше прострелян в главата на улица в западната част на Единбург, заяви в. "Мирър ".

Полицията удостовери гибелта, дефинира случая като "подозрителен " и образува разследване. Сигнал за изстрели е подаден нощес към 20.00 часа локално време. Районът бил отцепен, на мястото пристигнали въоръжени служители на реда и парамедици, само че Уелш умрял преди да бъде закаран в болница.

На млади години Уелш е неприкрит футболен ентусиаст, през 1993 година става първенец по бокс в лека категория на Британската асоциация по бокс за непрофесионалисти. Актьорските му изяви включват и присъединяване в епизод от документалната поредност "Дани Дайър: най-страшните мъже ", отдаден на известни борци и боксьори.

Уелш е управлявал благотворителни планове в помощ на младежи от Единбург, с устременост към здравето, психологичната резистентност и срещу неравноправието. Притежавал е и зала за бокс в града.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР