Британският актьор и бивш боксьор Брадли Уелш, известен с ролята

...
Британският актьор и бивш боксьор Брадли Уелш, известен с ролята
Коментари Харесай

Застреляха актьор от ”Трайнспотинг” 2 в Единбург

Британският артист и някогашен боксьор Брадли Уелш, прочут с ролята си във кино лентата ”Трейнспотинг 2 ”, беше убит на улица в шотландската столица Единбург, оповестява Българска телеграфна агенция.
Полицията дефинира случая като " недоверчив " и образува разследване. Сигнал за създадени изстрели е подаден към 20.00 ч. локално време в сряда. Районът бил отцепен. На мястото пристигнали въоръжени служители на реда и парамедици, само че Уелш умрял преди да бъде закаран в болница. Жертвата била простреляна в главата.

На млади години Уелш е неприкрит футболен ентусиаст. През 1993 година става първенец по бокс в лека категория на Британската асоциация по бокс за непрофесионалисти. Актьорските му изяви включват и присъединяване в епизод от документалната поредност " Дани Дайър: Най-страшните мъже ", отдаден на известни борци и боксьори.

42-годишният Уелш е управлявал благотворителни планове в помощ на младежи от Единбург, с устременост към здравето, психологичната резистентност и срещу неравноправието. Притежавал е и зала за бокс в града.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР