Британският актьор Антъни Хопкинс ще изиграе ролята на основателя на

...
Британският актьор Антъни Хопкинс ще изиграе ролята на основателя на
Коментари Харесай

Антъни Хопкинс ще се въплъти в образа на Зигмунд Фройд в нов филм

Британският артист Антъни Хопкинс ще изиграе ролята на създателя на психоанализата Зигмунд Фройд в екранизацията на " Последната сесия на Фройд " (Freud`sLastSession) по едноименната пиеса на Марк Ст. Джърмейн, оповестява TheHollywoodReporter.

Режисьор е Мат Браун ( " Човекът, който позна безкрайността " ).

Действието на картината се развива в навечерието на Втората международна война, в последните години от живота на Зигмунд Фройд. В центъра на сюжета е срещата на Фройд с писателя Клайв Луис, която не се е състояла в реалност.

Героите ще спорят за съществуването на Бог. Във кино лентата ще бъдат преплетени както действителни, по този начин и измислени събития. Така да вземем за пример, създателите на кино лентата засягат тематиката за необикновените връзки сред психоаналитика и неговата дъщеря-лесбийка Анна, както и аферата на Луис с майката на негов непосредствен другар.

" Искам да основа подобен филм, който да накара публиката да се замисли и да изпита мощни страсти. Това ще бъде филм, в основата на който лежат такива значими за всеки човек въпроси,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР