Британския премиер Тереза Мей обеща, че след като се оттегли

...
Британския премиер Тереза Мей обеща, че след като се оттегли
Коментари Харесай

Тереза Мей ще се отдаде на готвене и крикет след премиерството

Британския министър председател Тереза Мей даде обещание, че откакто се отдръпна от своя пост ще се отдаде на занимания, които нямат нищо общо с политиката, измежду тях са пешеходните разходки, кулинарията и гледането на спортни мачове. Тя показа това в диалог с деца в ефира на телевизия „ Скай Нюз “.
Отговаряйки на въпрос на едно от децата, с какво ще се захване след напускането на високия си пост, Мей отговори: „ Ще остана член на Народното събрание, само че, не е изключено, тогава да имам повече време да се занимавам с неща, разнообразни от политиката. Да се разхождам със брачна половинка си, бих желала да сготвям по-често, и още ще мога да отделя повече време, с цел да виждам крикет “.
Тереза Мей обича кулинарията и даже е признавала, че избира да готви гъска вместо обичайна пуйка за Коледа. В нейната извънградска къща тя има огромна сбирка от кулинарни книги. Разходките също са остаряло нейно въодушевление. По време на отпуска в Уелс тя обича да пътешества в планинската околност.
Мей не крие и любовта си към крикета, постоянно може да бъде видяна на трибуните на лондонския стадион Lord`s Cricket Ground, както по времето, когато там се игра срещата сред Англия и Пакистан.
След като Народното събрание на три пъти отхвърли подписания от него контракт с Брюксел за изискванията за Брекзит, Мей напусна на 7 юни лидерския пост в Консервативната партия, което значи и отдръпване от премиерското кресло. Името на новия водач на торите ще стане известно в средата на юли. и ТАСС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР