Британските власти въведоха нови мерки по влаковете и гарите на

...
Британските власти въведоха нови мерки по влаковете и гарите на
Коментари Харесай

Британските власти въведоха нови мерки за влаковете и гарите

Британските управляващи вкараха нови ограничения по влаковете и гарите на фона на опасенията, че от ден на ден хора ще употребяват публичния превоз при завръщането си на работа тази седмица.

До момента железопътните компании бяха пуснали в придвижване единствено стеснен брой влакове поради ковид, само че в този момент те ще бъдат увеличени.

На доста гари има специфични екипи за въвеждане на ред при напора от пасажери. Британците бяха насърчени предходната сряда да вървят на работа, само че като употребяват градския превоз единствено, когато нямат опция.

Някои от ръководителите на железниците показаха угриженост, че общественото разграничаване е невероятно по влаковете и платформите.

Обмислят се и по-радикални ограничения като авансово закупуване на билети за съответни услуги в избрани часове.

Много от влаковете, които пътуват от провинцията към Лондон, вкараха услуга единствено с резервации и запълване единствено на една трета от потенциала на вагоните.

Блокират се места, тъй че да се подсигурява равномерното систематизиране на пасажерите. Наред с това остава в действие наредбата да се завръщат на работа единствено тези, които не могат да работят от у дома.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР