Британските власти разшириха санкциите срещу Русия. Седем нови позиции са

...
Британските власти разшириха санкциите срещу Русия. Седем нови позиции са
Коментари Харесай

Великобритания разширява санкциите срещу Русия

Британските управляващи разшириха глобите против Русия. Седем нови позиции са добавени към санкционния лист на Обединеното кралство, оповестява ТАСС, базирайки се на изказване на кабинета на министрите на страната.

Според държавното управление на страната дъщерята на политолога Александър Дугин Дария, ръководителите на медийната група Newsfront Евгений Глотов и Юрий Федин, както и нейният съосновател и заместник-председател на Vnesheconombank Михаил Синелин са били в черния лист в Лондон. Освен това рестриктивните мерки засегнаха Алена Чугулева и Аелита Мамакова, които Англия свързва с финансирането на осведомителния запас Southfront.

Британският кабинет упрекна тези жители в присъединяване в разпространяването на погрешна информация за спора в Украйна . Под наказания попадна и записаният в Турция изчерпателен център News World International. Той беше упрекнат в " поощряване на политики и дейности, които дестабилизират обстановката в Украйна или подкопават териториалната целокупност, суверенитета или независимостта на страната ".

По-рано Обединеното кралство разгласи нови наказания против Беларус, които би трябвало да бъдат въведени на 5 юли в отговор на поддръжката на Минск за съветската специфична военна интервенция в Украйна. Ще бъдат наложени неразрешени ограничения за продажбата в Беларус на петролни артикули, първокласни артикули, съставни елементи за напреднали технологии, написа ТАСС.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР