Британските власти наредиха ексхумация на останките на сина на Сергей

...
Британските власти наредиха ексхумация на останките на сина на Сергей
Коментари Харесай

Мистерията се задълбочава! Синът и съпругата на Скрипал умрели при загадъчни обстоятелства, почва ексхумация

Британските управляващи подредиха ексхумация на останките на сина на Сергей Скрипал - Александър, и на брачната половинка на отровения двоен сътрудник, които са заровени в Солсбъри.

След отравянето на Сергей Скрипал и щерка му Юлия се заприказва за „ загадъчната “ гибел на сина на някогашния полковник от съветското разузнаване.

Александър Скрипал се дами за дъщерята на сътрудник на татко му от разузнаването, с която живеят в прилежащи квартири. След събитията към татко му фамилията се преместило във Англия.

Отношенията сред двамата обаче не вървели и, по думите на тъста му, Александър почнал да пие и да протяга ръка на жена си, което довело до бракоразвод.

На 13 юли предходната година Александър и новата му другарка Анна отпътували за Санкт Петербург, където на 18 юли умрял, по публични данни, от чернодробна непълнота.

Съпругата на Сергей Скрипал умира от рак през 2012 година. Вчера Министерството на външните работи на Русия е поканило всички посланици на непознати страни, с цел да им изясни позицията за покушението против съветския жител Сергей Скрипал в Солсбъри. Посланиците на Англия и Съединени американски щати отхвърлиха да участват.

Причината за срещата е, че Лондон упрекна Москва - а външният министър Борис Джонсън загатна, че и персонално президентът Владимир Путин е забъркан - в първото нахлуване с бойно химическо вещество в Европа от над 70 години насам.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР