Британските власти извършиха проверка на борда на руски самолет, принадлежащ

...
Британските власти извършиха проверка на борда на руски самолет, принадлежащ
Коментари Харесай

Британските власти са инспектирали руски самолет в Лондон „без основание“

Британските управляващи направиха инспекция на борда на съветски аероплан, принадлежащ на самолетната компания „ Аерофлот “, предава ТАСС, представена от БГНЕС.

По данни на организацията инспекцията от страна на Англия е била извършена без съображение на летище „ Хийтроу “ в Лондон. „ Британската страна не даде никакво съображение за инспекцията на въздухоплавателното средство. След нея обаче бе взето решение английските сили на реда да извършат спомагателна инспекция и на членовете на екипажа “, оповестиха от самолетната компания и прибавиха, че цялостният състав на екипажа е бил помолен да напусне самолета. „ В момента на мястото дойдоха чиновници от съветското посолство във Англия.

Руската дипломатическа задача, и по-конкретно съветският дипломат (Александър Яковенко) вършат опит да се свържат с локалната власт ", разяснява случая говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова. " Настояваме английските управляващи да върнат обстановката в правия път и да се откажат от провокативното си държание “, добави тя.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР