Британските тайни служби и звеното за борба с тероризма към

...
Британските тайни служби и звеното за борба с тероризма към
Коментари Харесай

Британските служби разкрили трети руски разузнавач по случая „Скрипал”

Британските секрети служби и звеното за битка с тероризма към полицията са открили самоличността на трети сътрудник на съветското военно разузнаване, който е обвързван със случая ”Скрипал ”, написа английският вестник ”Дейли телеграф ”.
Третият съветски сътрудник е провел разследваща задача преди отравянето на Сергей и Юлия Скрипал в британския град Солсбъри през март тази година. Вярва се, че съветският шпионин на Главното разследващо ръководство е посетил Солбсъри, с цел да помогне за правенето на проект за нахлуване преди двамата му сътрудници да вкарат химическото оръжие в Обединеното кралство.

Филип Инграм, някогашен чиновник на разузнаването, разяснява пред " Дейли телеграф ", че съвсем сигурно е осъществена разследваща интервенция преди провеждането на офанзивата. Той счита, че са проучени всекидневието и навиците на Сергей Скрипал.

По-рано тази седмица беше разкрито, че единият от обвинените за нападението, Руслан Боширов, е съветският шпионин Анатолий Чепига, който персонално е бил награден от Владимир Путин през 2014 година

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР