Британските специални сили ще бъдат натоварени заедно с Mи-6 да

...
Британските специални сили ще бъдат натоварени заедно с Mи-6 да
Коментари Харесай

Британски командоси погват руското разузнаване по света

Британските специфични сили ще бъдат натоварени дружно с Mи-6 да противодействат на дейностите на съветското военно разузнаване, сподели началникът на армията, представен от Daily Mail. Генерал сър Марк Карлтън-Смит предложи SAS и SBS да бъдат сложени на " друга траектория " в новите проекти, които ще бъдат оповестени в документа за командване на защитата, написа News.bg.

При главния ремонт може да се видят бойци от специфичните сили, които работят дружно с Mи-6, с цел да провеждат интервенции за наблюдаване против съветското разузнаване и военните елементи. Шефът на армията съобщи, че някои от обичайните им функции в този момент ще бъдат поети от нов Рейнджър полк, разгласен в петък, и че в бъдеще Специалните сили ще наблюдават изменящия се и ускоряващ се темперамент на опасността. Той сподели пред The ​​Sunday Telegraph: " Най-упоритите и смъртоносни закани са обвързваните с враждебни държавни участници ".

" Така че те наблюдават друга траектория и това, което оставят след себе си, е вакуум, при който те би трябвало да предадат задания, задачи и отговорности на втори ешелонен състав. " Рейнджърс ще се впише добре в това ", счита шефът на армията. Вероятно подразделенията на специфичните сили ще бъдат натоварени дружно с Mи-6 да разкрият дейностите на съветското военно разузнаване - GRU - за което се счита, че е отговорно за нападението на нервния сътрудник на Солсбъри против някогашния разузнавач Сергей Скрипал и щерка му, оповестява The Telegraph. Елитните елементи също могат да бъдат упрекнати в противопоставяне на активността на групата на Вагнер, съветска наемническа организация, за която се счита, че работи като пълномощници на Кремъл.

Министърът на защитата Бен Уолъс съобщи, че въоръжените сили би трябвало да се приспособяват към противодействието на заканите, които са се " трансформирали до неразбираемост " през последните 30 години. Вече не можем да одобряваме за даденост превъзходството на западните качества. Нашите врагове имат безпределно повече благоприятни условия, сподели той. " Шифроването, точността и осведомителните интервенции усложняват картината на опасността. Попадаме непрекъснато в " сивата зона " - нападателни дейности под прага на открития спор ". Той сподели, че ще има спомагателни вложения за " разузнаване, наблюдаване и разузнаване ", както и за електронна война. Националната киберсила ще бъде разширена, ще има ново галактическо командване, което да координира военните и комерсиалните интервенции, а Кралският флот ще получи нов многоролев транспортен съд за наблюдаване на океана (MROSS), който пази жизненоважни подводни кабели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР