Британските рок легенди „Ролинг Стоунс” отбелязаха 60-годишнината си като група

...
Британските рок легенди „Ролинг Стоунс” отбелязаха 60-годишнината си като група
Коментари Харесай

The Rolling Stones с разтърсващо начало на европейското си турне в Мадрид

Британските рок митове „ Ролинг Стоунс” означиха 60-годишнината си като група с концерт в Мадрид - първата дестинация от европейското им турне.

Около 53 000 почитатели на стадион " Wanda Metropolitano " ревяха от неспокойствие, до момента в който приветстваха на сцената членовете на групата - Мик Джагър, 78-годишен, и китаристите Кийт Ричардс, 78-годишен, и Рони Ууд, който в сряда навърши 75 години напомня БГНЕС.

Към тях се причисли барабанистът Стив Джордан за турнето, озаглавено SIXTY. Джордан замества истинският барабанист Уотс, който се причислява към групата през 1963 година, само че умря предходната година на 80-годишна възраст.

" Ола Мадрид! " - изкрещя жилавият фронтмен на групата Джагър под още по-силни възгласи, откакто групата откри шоуто с " Street fighting man " и Джагър се впусна в присъщите за него танцови придвижвания " стрийт ".
`

Точно преди първата ария на огромни екрани на сцената бяха показани видеоклипове на Уотс, а групата отдаде прочувствена респект на починалия си другар.

" Групата посвети шоуто на него ", съобщи пред Ройтерс дизайнерът на шоуто Патрик Уудроф, който работи с групата от четири десетилетия. " Мина известно време и той непрекъснато ни липсва, смеем се за него, приказваме доста за него и това е метод да отпразнуваме живота му, а не да го оплакваме ".

След 17 песни рокдинозаврите напуснаха сцената единствено с цел да се върнат в отговор на бурните овации на мадридската аудитория.



Групата изсвири " Gimme shelter ", до момента в който на мониторите бяха показани украинското знаме и фрагменти от разрушени украински градове като проява против войната.

След двучасовото шоу почитателите, облечени в тениски на „ Ролинг Стоунс” и веещи флагове с присъщото лого на групата си потеглиха, скандирайки " Satisfaction ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР