Британските разследващи разбиха животите ни, казаха Александър Петров и Руслан

...
Британските разследващи разбиха животите ни, казаха Александър Петров и Руслан
Коментари Харесай

Заподозрените за отравянето на Скрипал проговориха

" Британските проверяващи разрушиха животите ни ", споделиха Александър Петров и Руслан Боширов пред Нова тв.

Проговориха двамата руснаци, упрекнати за отравянето с Новичок на Сергей Скрипал и щерка му. В изявление за съветски ефирен канал, те обясниха, че са били в Солсбъри като туристи, с цел да видят катедралата и останали в града, поради неприятното време.

Обвиняемите Александър Петров и Руслан Боширов са се обадили по телефона на телевизия Русия през днешния ден и сами поискали да приказват за случая в Солсбъри. Двамата мъже позволиха, че може и да са се доближили инцидентно до къщата на Сергей Скрипал, само че не знаят къде тъкмо се намира тя.

„ Наши другари от дълго време ни предлагаха да посетим този хубав град ”, споделя пред телевизионния канал Александър Петров. На въпрос на водещата, изразяващ подозрение, че Солсбъри в действителност е хубав град, Руслан Боршов отговори:

„ Да.... Там е известната катедрала, известна освен в Европа, само че и в целия свят поради 123-метровата си централна кула и часовника. Първата сходна в света, която работи още ”.

След това двамата желали да посетят и Стоунхендж, само че времето било неприятно, по тази причина се върнали в Лондон. Твърдят, че не са офицери от ГРУ, а бизнесмени във фитнес промишлеността и търгуват с витамини и хранителни добавки. След случая, всички към този момент ги разпознавали.   

Двамата обвинени за нападението с Новичок споделиха, че се опасяват да излизат поради обвиняванията, отправени от Англия.

Двамата изрично отхвърлят да имат връзки с съветското разузнаване. 

" Британските проверяващи разрушиха живота ни ", сподели Петров. Той описа, че двамата с Боширов са пристигнали във Англия на 2 март. На идващия ден отишли да се разходят в Солсбъри, само че не останали доста, тъй като всичко било покрито със сняг: " Намокрихме се и взехме решение да си хванем идващия трен към Лондон. На идващия ден - 4 март, се върнахме назад в Солсбъри ". 

Те изрично отхвърлят да са носили със себе си " Новичок " или различен тип отрова. Боширов коментира бутилката от парфюм на " Нина Ричи ", която беше приведена като доказателство от английските управляващи: " Не е ли неуместно естествени мъже да носят със себе си дамски парфюм? На митниците ревизират всичко. Те биха ни попитали, в случай че бяха видели дамски парфюм в багажа ни. Ние не сме носили със себе си сходно нещо ". / Нова тв

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР