Британските RAF Typhoon унищожиха крепости на хутите по време на

...
Британските RAF Typhoon унищожиха крепости на хутите по време на
Коментари Харесай

Въздушни удари в Йемен: Хронологията показва точния момент, в който RAF Typhoon бомбардираха бунтовниците хути

Британските RAF Typhoon унищожиха замъци на хутите по време на нощна офанзива от Обединеното кралство и Съединени американски щати в четвъртък.

Прецизно плануваната интервенция видя самолети изминават пътя си от Кипър до Йемен и назад за часове, зареждайки гориво във въздуха, откакто са блъснали задачите. Йеменските хуси обаче споделиха, че водените от Съединени американски щати въздушни удари няма да останат без „ наказване или възмездие “, защото петима от техните бойци бяха убити.

Нощната задача обаче отслабва подкрепяния от Иран терористичен сътрудник в Йемен. Това беше първият път, когато бяха нанесени удари против хусите след месеци на брутални офанзиви в Червено море. Риши Сунак сподели, че Англия е изпратила " мощен сигнал ", че офанзивите на екстремистите в Червено море не могат да бъдат осъществявани " безнаказано ". нанесоха прецизни удари по две основни военни цели на хусите, Хюсеин ал-Ези – чиновник на хусите в тяхното външно министерство – сподели: „ Америка и Англия безспорно ще би трябвало да се приготвят да платят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР