Британските паспорти вече се издават без думите Европейски съюз на

...
Британските паспорти вече се издават без думите Европейски съюз на
Коментари Харесай

Великобритания пусна в обръщение новите си паспорти

Британските паспорти към този момент се издават без думите Европейски съюз на корицата си, макар удължаването на Брекзит, оповестява Би Би Си.


Новите паспорти в цвят бургунди бяха показани на 30 март, единствено ден откакто Англия трябваше да напусне Европейски Съюз, само че някои хора може към момента да получат паспорт със остарялата корица, до момента в който не свършат складовите наличия.

Един от получателите на новите паспорти споделя, че е „ ужасяващ ” от смяната.

Тъмносините паспорти, които са били употребявани преди присъединението на страната в Европейски Съюз ще бъдат пуснати в края на тази година.

Сузан Барон, която е получила паспорта си в петък споделя, че е считала, че дизайна няма да се промени, защото Обединеното кралство е към момента член на Европейски Съюз.

„ Бях в действителност сюрпризирана, ние към момента сме членове на Европейски Съюз. Бях сюрпризирана от смяната, която са създали, когато още не сме напуснали и съгласно мен това е знак за нещо изцяло неефикасно ”, сподели Барон.

Говорителката на министерството на вътрешните работи сподели, че „ с цел да се употребява наличната складова наличност и да се реализира най-хубавата цена за данъкоплатците ” паспортите, които включват думите Европейски съюз ще бъдат употребявани още малко.

„ Няма да има разлика сред английските жители, без значение дали те употребяват паспорт включващ думите Европейски съюз или не. И двата дизайна ще бъдат еднообразно годни при пътешестване ”, споделят още от министерството.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР