Британските награди за мода от почти 40 години отличават най-изявените

...
Британските награди за мода от почти 40 години отличават най-изявените
Коментари Харесай

5-те най-добре облечени + най-шокиращият тоалет на Британските модни награди

Британските награди за мода от съвсем 40 години отличават най-изявените дизайнери и модели във Англия. В последни три години обаче церемонията не се състоя поради пандемията. На 5 декември 2022 година обаче те се завърнаха.
 Александра Дадарио, Зендая, Андрю Гарфийлд и най-добре облечените на премиите Еми
10-те най-добре облечени звезди на премиите Еми

А най-елегантният е мъж

В Ройъл Албърт Хол се събраха някои от най-големите звезди от света на модата, киното и музиката. А ето и петте най-добре облечени дами + най-спорният тоалет на вечерта.

Джоди Търнър-Смит

Актрисата и модел беше водеща на церемонията и смени няколко разнообразни рокли. Най-впечатляваща се оказа тази електрикова приказност на Gucci.

Флорънс Пю

Актрисата от " Не се тревожи, скъпа " продължава да се постанова като една от най-оригинално обличащите се в Холивуд. И като фаворитка на Valentino.

Наоми Кембъл

Не се съмняваме, че супермоделът знае по какъв начин да наподобява добре във всяка обстановка и по всевъзможен мотив. Тук е в сребриста дълга рокля, още веднъж на Valentino.

Симон Ашли

Актрисата от Bridgerton също е избрала сребриста рокля с непредвиден подробност - качулка. Моделът е на 16Arlington.

Ерин О`Конър

Причината да се спрем на британският модел за петия най-впечатляващ тоалет от вечерта на Британските фешън награди е, че е изцяло в звук с стилната наклонност, " родила " се около излизането на кино лентата Wednesday. Готическата рокля с воал е дело на Erdem.

Рита Ора

Не можем да отречем, че певицата се оказа с най-обсъжданата визия по време на вечерта. Тя беше избрала алена транспарантна рокля, която разкриваше аленото и долни дрехи. Гримът й пък включваше протези в физически цвят към очите, които напомняха крила на прилеп.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР