Британските министри са съставили планове за изпращане на армията да

...
Британските министри са съставили планове за изпращане на армията да
Коментари Харесай

Британската армия ще доставя храна и лекарства, ако няма споразумение за Брекзит

Британските министри са съставили проекти за изпращане на армията да доставя храни, лекарства и гориво при положение на дефицит, в случай че Англия излезе от Европейски Съюз без съглашение, оповестява в. " Сънди таймс " в електронното си издание.


Войската ще бъде изпращана, в случай че вероятно блокиране на пристанища докара до дефицит на храни, гориво и лекарства. Хеликоптери и военни камиони ще бъдат употребявани за разнообразни доставки на уязвими групи хора, които не могат да получат нужните им медикаменти.

Супермаркетите са предизвестили доставчиците си да складират артикули като чай и кафе. Освен това в обявата е посочено, че националната здравна система ще изпита рецесия, защото ще би трябвало да закупува медикаменти от страни отвън Европейски Съюз, с цел да обезпечи запаси в лечебните заведения.
 ​Лондон: Рискът от Брекзит без съглашение към този момент е напълно действителен ​Лондон: Рискът от Брекзит без съглашение към този момент е напълно действителен
Британският външен министър Джереми Хънт предизвести, че е налице "съвсем действителен риск " неговата страна да напусне Европейски съюз следващата година без споразум...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР