Британските медии отразиха разочарованието в националния отбор на Англия след

...
Британските медии отразиха разочарованието в националния отбор на Англия след
Коментари Харесай

Пресата на Острова: Разбити сърца за Англия и Хари Кейн

Британските медии отразиха разочарованието в националния тим на Англия след загубата с 1:2 от Франция на четвъртфинала на Мондиал 2022. Също по този начин акцент беше и огорчението на Хари Кейн, откакто пропусна да вкара втората си дузпа в мача, което се оказа решаващо за крайния излаз. На Острова се надяваха, че “Трите лъва ” най-сетне ще станат международни първенци след триумфа им като домакини през 1966-а, само че и този път отборът даже не съумя да стигне до край в шампионата.

“Англия - Франция 1:2 - Разбито сърце за Хари ”, написа “Обзървър ” на заглавната си страница. Подобно е и заглавието на “Мирър ”, откъдето обаче акцентират тъгата на целия тим: “Агония на Световното състезание за Англия - разрушени сърца за “лъвовете ” ”.

В “Сън ” избират да подчертават върху рекордьора по голове за отбора, пишейки: “Болката на Хари - смелите “Три лъва ” с навън от Световното състезание, пъкъл с пропусната дузпа за героя капитан ”. От “Телеграф ” също обръщат внимание на значимия пропуск на Кейн със заглавието си: “Англия си заплати за дузпата ”.

“Au revoir, Катар… Англия си заплати за дузпата в трилър с Франция на Световното състезание ”, е заглавието на “Дейли Експрес ” за мача. Междувременно, от “Дейли Мейл ” хвалят състава на Гарет Саутгейт с: “Пропуснатата дузпа на Кейн завърши фантазията за Световното състезание, само че Англия са с лъвски сърца до края ”. В “Таймс ” обаче са най-критични, изразявайки своето отчаяние с: “Всичко свърши за Англия. Отново ”.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР