Британските лейбъристи са призовани да подкрепят план за отношения между

...
Британските лейбъристи са призовани да подкрепят план за отношения между
Коментари Харесай

Британските депутати гласуват алтернативи на сделката на премиера Мей за Брекзит

Британските лейбъристи са призовани да поддържат проект за връзки сред Острова и Евросъюза по модела на Норвегия. Съгласно ревизираното предложение за Общ пазар - Островът ще напусне Евросъюза, само че ще резервира свободата на придвижване и ще прави вноски в общия бюджет. Британските депутати през днешния ден не престават дебатите по идващите ходове по Брекзит, оповестява Българска национална телевизия. Председателят на Народното събрание избра четири плана за гласоподаване, в това число за митнически съюз.

``
реклама

Индикативните гласувания довечера биха могли да трансформират обстановката, несъмнено да бъде реализиран консенсус по някоя от другите възможности на проекта на Тереза Мей за Брекзит. Председателят на Камарата на общините Джон Бъркоу подбра единствено четири други възможности:

оставане в митническия съюз
връзки по модела на Норвегия
референдум за одобрение на каквато и да е реализирана договорка
по-дълго отсрочване или анулация на Брекзит, в случай че няма договорка до 10 април.
Според анализатори максимален късмет има разновидността за оставане в митническия съюз по сходство на Норвегия, само че това крие заплаха от разединение на Консервативната партия.

Резултатът от гласуването не е обвързващ. Тереза Мей ще изчака днешното гласоподаване и в случай че не бъде реализиран консенсус, доста е евентуално да внесе личната си договорка за четвърти път още на следващия ден.

Премиерът инструктира министрите си да се въздържат от гласоподаване, само че не е несъмнено, че ще се вслушат.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР