Британските лейбъристи остават неутрални при следващ референдум за Брекзит. Това

...
Британските лейбъристи остават неутрални при следващ референдум за Брекзит. Това
Коментари Харесай

Корбин неутрален при следващ референдум за Брекзит

Британските лейбъристи остават неутрални при идващ референдум за Брекзит. Това е позицията им, в случай че завоюват вота на 12 декември.

Това съобщи водачът Джереми Корбин пред BBC в предаване, в което участваха главните английски водачи.

След Корбин участваха още водачът на Шотландската национална партия Никола Стърджън, водачът на либералдемократите Джо Суинсън и министър председателят Борис Джонсън.
 Корбин с
Корбин с " коренен и упорит " социалистически проект за Англия

Предвижда поголовна национализация на инфраструктурата

Позицията на Корбин обаче може да отблъсне както неговите последователи, по този начин и подкрепящите участието на Кралството в Европейския съюз.

По-рано, Корбин показа предизборната стратегия на опозиционната си партия, излагайки " радикалните " си проекти за превръщане на Англия с повишение на заплащането в обществения бранш, по-високи налози за фирмите и поголовна национализация на инфраструктурата, оповестява " Ройтерс ".

Британските гласоподаватели са изправени пред изразителен избор на парламентарните избори на 12 декември: проектът на Корбин за социалистическа Англия, включващ всеобща национализация и безвъзмездни обществени услуги , или устрема на премиера Борис Джонсън да реализира Брекзит в границите на месеци и да построи " динамична пазарна стопанска система ".
 Брекзит и връзките със Съединени американски щати в първия спор Корбин-Джонсън
Брекзит и връзките със Съединени американски щати в първия спор Корбин-Джонсън

Първи ефирен конфликт преди вота на 12 декември

Повечето допитвания слагат Консервативната партия на челно място, само че малко на брой са в положение или желаят да предскажат спечелилия в изборите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР