Британските издания обсъждат и разкриват подробности около потресаващ случай на

...
Британските издания обсъждат и разкриват подробности около потресаващ случай на
Коментари Харесай

Шокиращо: Омъжена учителка с две деца, бивша стюардеса, правила секс с 15-годишен ученик

Британските издания разискват и разкриват детайлности към поразителен случай на обезчестяване на непълнолетен 15-годишен младеж от учителка в гимназия в Манчестър. В момента тече следствие против 53-годишната Дебора Лоу, която в младостта си е работила като стюардеса. Учителката е задържана преди една седмица и е упрекната в полови връзки с възпитаник на 15 години от учебното заведение, в което е преподавала. Шокиращият случай е станал преди две години, като в този момент момчето е към този момент на 17-годишна възраст.



Дебора Лоу е омъжена и има две деца със брачна половинка си, който обаче живее към този момент разграничено от нея. Самата тя е декларирала пред съда, че понастоящем адресът й е в парк за каравани, където живее.



Представител на съда е съобщил, че са събрани задоволително доказателства за виновността на 53-годишната учителка и някогашна стюардеса, в това число и текстови известия, които демонстрират, че Дебора Лой е била " заслепена " в пристрастеността си към момчето, с което е имала полови връзки.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР