Британските депутати отхвърлиха всички 8 алтернативни варианта за сделката за

...
Британските депутати отхвърлиха всички 8 алтернативни варианта за сделката за
Коментари Харесай

Британските депутати отхвърлиха всички алтернативни варианти за сделка за Брекзит

Британските депутати отхвърлиха всички 8 различни разновидността за договорката за Брекзит, които бяха гласувани нощес. 
 Брекзит донесе 3 оставки в кабинета за Тереза Мей
Депутатите пробваха да образуват болшинство по другите разновидности. 

Депутатите се съгласиха за отсрочване на датата за Брекзит, само че се оповестиха срещу излизане без договорка на 12 април. Те отхвърлиха концепцията за усъвършенствана договорка от норвежки вид, която включва участие в общия пазар и митническо съглашение с Европейски Съюз. Те не утвърдиха и останалите благоприятни условия за митнически съюз, различен проект за тесни стопански връзки с Европейски Съюз, отвод от задействане на член 50, с цел да се избегне излизане без договорка, референдум за одобрение на договорката на Брекзит, преди да бъде утвърдена от Народното събрание и управляем развой " без договорка ", в случай че не бъде реализирано съглашение с Европейски Съюз.

Гласуваните оферти нямат обвързващ темперамент, само че демонстрираха неналичието на консенсус в Камарата на общините.

Министърът за Брекзит Стивън Баркли разяснява, че резултатите от гласуванията са затвърдили позицията, че договорката с Европейски Съюз, която беше реализирана, е най-хубавата опция. По думите му са прегледани разнообразни благоприятни условия и е станало ясно, че няма елементарен път за излизане от обстановката. 

Според анализатори обаче отхвърлянето на разновидностите приказва, че всички разновидности за излизане от задънената улица са непопулярни и пораства вероятността за предварителни избори или втори референдум. 

Договореното от премиера Тереза Мей съглашение за Брекзит към този момент беше отхвърлено два пъти от Народното събрание. 

Вчера Мей даде обещание да подаде оставка, в случай че депутатите реализиран единодушие по съглашението. Обещанието ѝ съгласно анализаторите усилва възможностите за утвърждение. Бъдещето на съглашението обаче продължава да е нестабилно. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР