Британските депутати одобриха плана на правителството да проведе специално заседание

...
Британските депутати одобриха плана на правителството да проведе специално заседание
Коментари Харесай

Британският парламент ще гласува сделката за Брекзит в събота

Британските депутати утвърдиха проекта на държавното управление да организира особено съвещание на Народното събрание в събота, на което да се гласоподава договорката, реализирана от Борис Джонсън с Европейския съюз за Брекзит, съобщи " Ройтерс ". Това ще е първата работна събота на Народното събрание от войната за Фолкландските острови през 1982 г.

Депутатите утвърдиха и смяна в разпоредбите за съботния спор, която ще разреши внасяне на многочислени ремонти за вероятно гласоподаване.

Това може да разреши в Народното събрание да се тестват хрумвания като да вземем за пример приемането на договорката да е обвързано с изискване за втори референдум. Правителството бе срещу смяната в разпоредбите, само че загуби избор по въпроса с 287 против 275 гласа.

Евентуална корекция в предлагането на държавното управление би могла да разреши на депутатите да упорстват Борис Джонсън въпреки всичко да изиска пролонгация на Брекзит и да отдръпна това искане, когато законодателството за договорката бъде признато, показва " Гардиън ".
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР